Jorkšyro pudingas

Jorkšyro pudingas

Jums reikės

  • 120g. miltų
  • Kiaušinio
  • 200ml pieno
  • 20g sviesto
  • Trupučio druskos
  1. Įkaitiname orkaitę iki 200 C laipsnių.
  2. Į keksiukų  silikonines formeles įdedame po gabalėlį sviesto ir dedame į įkaitintą orkaitę, kol ištirps sviestas.
  3. Išplakame kiaušinį su druska, poto pilame pieną, miltus ir mikseriu išplakame, kad neliktų miltų gumulėlių.
  4. Kai silikoninėse formelėse sviestas išsilydys, užpildome trečdalį formelės tešla ir dedame į orkaitę, kepame apie 20 min. neatidarant durelių, kol gražiai apskrunda.
  5. Išjungiame orkaitę ir dar paliekame apie 5 min.
  6. Kai šiek tiek pravės, pudingus įdarome savo mėgstamu įdaru.

P.S. Galima įdaryti įvairiausiais įdarais: tiek saldžiais, tiek sūriais, aštriais ar bet kokia mėgstama mišraine.
Šiuo atveju buvo įdaryti pikantiška mišraine.
Jeigu norėsite pudingus daryti su saldžiu įdaru, tada į tešlą įdėkite šiek tiek cukraus.

 

Atsakyti

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*