Margas sūrio pyragas

Margas sūrio pyragas

Jums reikės:

  • 120g sausainių
  • 50g tirpinto sviesto
  • 150g sūrio „Philadelphia“
  • 200ml plakamosios grietinėlės
  • 150g pieniško arba juodo šokolado
  • 2 šaukštų kondensuoto pieno „Rududu“

Smulkiai sumaltus  sausainius sumaišyti su tirpintu sviestu. Sudėti į apvalią (apie 18cm  skersmens) torto formą,  gerai suspausti ir padėti į šaldytuvą, kol paruošime kremą.

Grietinėlę gerai išplakti ir atsargiai sumaišyti su sūriu. Masę padalinti į 2 dalis. Vieną dalį sumaišyti su pašildytu „Rududu“, o kitą – su tirpintu šokoladu.

Į formą, šaukštu pakaitomis dėti abu kremus. Kai visas kremas bus sudėtas, peiliu padaryti įvairias formas.

Dėti į šaldytuvą nakčiai. Valgomas kitą dieną.

 

1 komentaras

  1. Virtual P says:

    Niekaip negalejau patiketi, kad tik takart atradau toki paprasta ir kartu gardu pyraga, be kurio, pasirodo, negali gyventi ne tik airiai. Niekaip negalejau patiketi, kad tik takart atradau toki paprasta ir kartu gardu nekepta pyraga, be kurio, pasirodo, negali gyventi ne tik airiai.

Atsakyti

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*