Tinginys – Eglutė

Tinginys – Eglutė

Jums reikės pasigaminti tinginį. Tinginio recepto nerašome, nes jį beveik visi žino.

Tinginys – eglutė


Jei nežinote, tai vieną iš variantų rasite čia->

Papuošimui reikės:

  • 100g. Kepinių šokolado
  • 80g. gero sviesto
  • “Skitles“ saldainių

Pasiimkite didesnį ir storesnį popieriaus lapą ir jį susukite kūgio forma. Kad stipriau laikytųsi, suklijuokite lipnia juostele. Vidų išklokite folija.

Pagamintą tinginio masę dėkite su šaukštu į formą vis paspaudžiant, kad suliptų. Kai viską sudėsite, bokštą paguldykite į šaldytuvą ir palikite per naktį.

Kitą dieną išimkite sustengusią masę iš šaldytuvo ir nuimkite nuo jos popierių bei foliją.

Paimkite nedidelį indą ir įstatykite į didesnį indą su karštu vandeniu . Į jį sudėkite sviestą ir ant labai lėtos ugnies pakaitinkite, kol ištirps sviestas. Tada suberkite sulaužytą šokoladą ir maišykite, kol pasidarys vientisa masė.

Šiuo šokoladu ir aptepkite eglutę.
Kol šokoladas dar nesustingęs, puoškite saldainiais.
Puošimas – kiekvieno fantazija.

 

Atsakyti

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*