Trapūs riestainiai

Trapūs riestainiai

Jums reikės:

  • 250g sviesto
  • 200g cukraus
  • 3 stiklinių miltų
  • 1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 2 arbatinių šaukštelių vanilinio cukraus
  • 3 kiaušinių

Kambario temperatūros sviestą ištrinkite su 150g cukraus ir vaniliniu cukrumi. Įmuškite 2 kiaušinius, berkite miltus ir kepimo miltelius. Priklausomai nuo kiaušinių dydžio, miltų gali reikėti ir daugiau. Suminkykite tešlą.

Išminkyta tešla neturi būti kieta. Tešlą dėkite 40 – 50 min. į šaldytuvą.
Išėmę iš šaldytuvo darykite riestainius, juos aptepkite plaktu kiaušiniu ir apibarstykite likusiu cukrumi.

Trapūs riestainiai

Kepkite 180C orkaitėje, kol viršus gražiai apskrus.

 

Atsakyti

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*