Užkeptas batonas

Užkeptas batonas

Jums reikės:

  • Šviežio pjaustyto batono
  • Fermentinio sūrio, plonai pjaustytomis riekelėmis
  • Karštai rūkyto saliamio griežinėlių
  • Pusės stiklinės pieno
  • Kiaušinio
  1. Batoną dedame ant folijos.
  2. Į tarpus, tarp batono riekelių, dedame sūrio riekeles ir saliamio griežinėlius.
  3. Kiaušinį suplakame su pienu ir gražiai supilame ant batono viršaus.
  4. Visą batoną suvyniojame į foliją, dedame į karštą orkaitę ir kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.

Skaniausias karštas.

P.S. Taip pat galime kepti su „mocarelos” sūriu ir pomidoru, ant viršaus užpilant šiek tiek „pesto” padažo.

 

Atsakyti

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*