Varškėčiai  “Kitaip“

Varškėčiai “Kitaip“

Jums reikės:

  • 1 pak. varškės
  • 1 kiaušinio
  • 80g ryžių miltų
  • Trupučio kepimo miltelių (galo arbatinio šaukštelio)
  • Trupučio druskos

Varškę sutrinti su kiaušiniu ir su druka. Supilti ryžių miltus ir kepimo miltelius. Tešlą išminkyti. Ji turi lipti prie rankų, bet miltų daugiau dėti nereikia, nes varškėčiai bus per kieti. Rankas pasivilgyti į vandenį ir šlapiomis rankomis daryti varškėčius. Kepti įkaitintoje keptuvėje.

P.S. Skaniausia valgyti karštus. Šie varškėčiai naudingi tuo, kad turi nedaug kalorijų.

 

Atsakyti

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*