Šokoladiniai triufeliai
Triufeliams reikės:
- Pakelio sausainių „Gaidelis“
- 250g maskarponės sūrio
- 100g juodo šokolado
Glaistui:
- 120g juodo šokolado
Sausainius labai smulkiai sutrupinkite arba sumalkite, o šokoladą sutarkuokite.
Tada sausainius, tarkuotą šokoladą ir maskarponės sūrį sumaišykite į vientisą masę, uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą bent porai valandų, kad sustingtų.
Glaistui skirtą šokoladą ištirpinkite karšto vandens vonelėje. Nedideliu šaukšteliu imkite maskarponės masės, merkite į karštą šokoladą ir dėkite į lėkštę, ištiestą kepimo popieriumi. Taip kartokite su visa maskraponės mase.
Turėkite kantrybės ir palaukite, kol šokoladas sustings. Tada skanaukite.