Šokoladiniai triufeliai

Šokoladiniai triufeliai

Triufeliams reikės:

  • Pakelio sausainių „Gaidelis“
  • 250g maskarponės sūrio
  • 100g juodo šokolado

Glaistui:

  • 120g juodo šokolado

Sausainius labai smulkiai sutrupinkite arba sumalkite, o šokoladą sutarkuokite.
Tada sausainius, tarkuotą šokoladą ir maskarponės sūrį sumaišykite į vientisą masę, uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą bent porai valandų, kad sustingtų.

Glaistui skirtą šokoladą ištirpinkite karšto vandens vonelėje. Nedideliu šaukšteliu imkite maskarponės masės, merkite į karštą šokoladą ir dėkite į lėkštę, ištiestą kepimo popieriumi. Taip kartokite su visa maskraponės mase.

Turėkite kantrybės ir palaukite, kol šokoladas sustings. Tada skanaukite.

 

Komentavimas užrakintas.