Alaus tešlos sausainiai

Alaus tešlos sausainiai

Jums reikės

  • Stiklinės šviesaus alaus
  • 200g kepinių margarino
  • Stiklinės grietinės
  • 4 stiklinių miltų
  • 50g cukraus
  • Kiaušinio aptepimui

Margariną sutarkuojame, pilame alų, grietinę ir miltus. Tešlą atsargiai suminkome, suvyniojame į maistinę plėvelę ir dedame į šaldytuvą pastovėti apie 30 min.

Poto iškočiojame apie 0,5 cm storio ir supjaustome norimos formos sausainukus. Patepame plaktu kiaušiniu, apibarstome cukrumi ir dedame į įkaitintą orkaitę. Kepame 180C temperatūroje, kol gražiai pagels.

 

Atsakyti

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*