Jogurtinis Ragaišis
Jums reikės:
- 500g miltų
- 50g mielių
- 2 kiaušinių
- 150ml pieno
- 100ml jogurto
- 100g cukraus
- 50g lydyto sviesto
- Trupučio druskos
Pakaitintame piene išmaišykite mieles su trupučiu cukraus ir 15 minučių padėkite šiltai.
Kiaušinius išsukite su jogurtu, cukrumi ir sviestu. Į indą suberkite miltus, supilkite mieles, druską ir kiaušinių masę.
Tešlą gerai išminkykite ir padėkite šiltai, kad pakiltų. Pakilusią tešlą dar kartą perminkykite. Po to formuokite gražų kepaliuką. Jį dėkite į kepimo popieriumi ištiestą skardą ir dar kartą pakildinkite.
Kepkite 180 C temperatūroje apie 40 minučių.
Kai atvės, apibarstykite cukraus pudra.