Lašišos apkepas

Lašišos apkepas

Jums reikės:

  • 2 virtų kiaušinių
  • 2 žalių kiaušinių
  • Svogūno
  • 800g. maltos lašišos mėsos
  • 4 batono riekelių
  • Druskos, pipirų
  • 2 šaukštų manų kruopų


Į lašišos mėsą sudėti pakepintą svogūną, piene išmirkytas batono riekeles, druską ir pipirus. Įmušti kiaušinius, suberti manų kruopas ir gerai išmaišyti masę.

Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi arba gerai ištepti sviestu. Į formą supilti pusę masės, ant jos sudėti virtus kiaušinius (aš dėjau nepjaustytus, o jūs galite supjaustyti į 2 ar 4 dalis). Juos lengvai paspausti ir ant viršaus supilti likusi1 masę. Paviršių išlyginti.

Kepti 180 C orkaitėje, kol apkepas gražiai apskrus ir pakils.
Valgomas šaltas su majonezu.

 

Atsakyti

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*