Pikantiška užkandėlė su lašiša ir sūriu

Pikantiška užkandėlė su lašiša ir sūriu

Jums reikės:

  • Šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos
  • Šalto rūkymo lašišos file
  • Balto pelėsinio sūrio
  • Kiaušinio aptepimui


Šaldytą bemielę sluoksniuotą tešlą atitirpinti taip, kaip parašyta ant pakuotės.
Tada ją supjaustyti maždaug 8cm x 10cm dydžio gabalėliais.

Lašišą supjaustyti plonais pailgais griežinėliais. Lygiai taip pat supjaustyti ir sūrį.

Ant tešlos gabalėlio dėti lašišą ir sūrio griežinėlį ir gražiai suvynioti. Dėti į kepimo popieriumi ištiestą skardą, patepti plaktu kiaušiniu ir kepti 180C temperatūroje, kol tešla gražiai apskrus.

 

Atsakyti

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

*