
Sveikuolių batonėliai

Sveikuolių batonėliai
Jums reikės:
- 200 g. moliūgų sėklų
- 200 g. saulėgrąžų sėklų
- 200 g. sėlenų dribsnių
- 8 valgomų šaukštų medaus
- 100 g. savo mėgstamų riešutų
Medų truputį pašildyti ant silpnos ugnies, kad suskystėtų ir sumaišyti su visais produktais. Masė turi būti pakankamai tiršta. Skardą iškloti kepimo popieriumi ir masę išpilti į skardą. Kepti 180 – 190 C temperatūroje apie 10 – 15 minučių.
Iškepusius dar karštus supjaustyti nedideliais pailgais batonėliais. Atvėsinti skardoje ir tik poto išimti.
P.S. Jei nemėgstate medaus, galite naudoti saldų kondensuotą pieną.
Taip pat vietoj sėlenų dribsnių, galima naudoti avižinius dribsnius.