Trapūs riestainiai

Trapūs riestainiai

Jums reikės:

  • 250g sviesto
  • 200g cukraus
  • 3 stiklinių miltų
  • 1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 2 arbatinių šaukštelių vanilinio cukraus
  • 3 kiaušinių

Kambario temperatūros sviestą ištrinkite su 150g cukraus ir vaniliniu cukrumi. Įmuškite 2 kiaušinius, berkite miltus ir kepimo miltelius. Priklausomai nuo kiaušinių dydžio, miltų gali reikėti ir daugiau. Suminkykite tešlą.

Išminkyta tešla neturi būti kieta. Tešlą dėkite 40 – 50 min. į šaldytuvą.
Išėmę iš šaldytuvo darykite riestainius, juos aptepkite plaktu kiaušiniu ir apibarstykite likusiu cukrumi.

Trapūs riestainiai

Kepkite 180C orkaitėje, kol viršus gražiai apskrus.

 

Atsakyti

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

*