Greitas tortas su Maskarponės sūriu
Jums reikės:
- 1 indelio Maskarponės sūrio
- 1 indelio saldaus kondensuoto pieno
- 1 didelio indelio grietinėlės
- 4 valgomų šaukštų želatinos
- 150g. virinto vandens želatinos brankinimui
- Pirktų biskvitinių torto papločių
Pirmiausia paruošti želatiną taip, kaip parašyta ant pakelio.
Maskarponės sūrį, grietinėlę ir kondensuotą pieną sumaišyti. Lėtai pilti paruoštą želatiną ir viską atsargiai permaišyti.
Taip paruošta mase greitai pertepti torto lakštus. Tortą papuošti.
P.S. Kad tortas būtų gaivesnis, į maskarponės masę galima įspausti citrinos sulčių. Taip pat į torto vidų galima įdėti vaisių, riešutų, ivairių skonių žele gabalėlių.
Norint, kad tortas būtų dar skanesnis, biskvitą galima išsikepti patiems.
Skanaus!