Kepsneliai su cukinija

Kepsneliai su cukinija

Jums reikės

  • Cukinijos
  • Poros didesnių pomidorų
  • Fermentinio sūrio
  • Maltos mėsos, paruoštos kaip kotletams

Cukiniją supjaustome maždaug 1 cm storio griežinėliais. Jos nenulupame, tik išimame iš vidurio visas sėklas. Į cukinijos vidų dedame paruoštos maltos mėsos, tada uždedame ploną griežinėlį pomidoro ir ant viršaus užbarstome tarkuoto sūrio. Taip paruošiame visus kepsnelius.

Paruoštus kepsnelius dedame į kepimo popieriumi ištiestą skardą ir kepame lauko kepsninėje arba orkaitėje.

P.S. Jeigu kepame lauko kepsninėje arba židinyje, tai skardą būtinai uždengiame folija. Jeigu kepame orkaitėje – uždengti nereikia.

 

 

Komentavimas užrakintas.