Senoviniai kiaulienos maltiniai

Senoviniai kiaulienos maltiniai

Jums reikės

  • 600g maltos kiaulienos
  • 250g maltos jautienos
  • Pusės stiklinės pieno
  • 4 riekelių padžiūvusio batono
  • Poros vidutinio dydžio svogūnų
  • 2 kiaušinių
  • Druskos, pipirų
  • Džiuvėsėlių apvoliojimui
  • Aliejaus kepimui

Svogūnai sumalami arba labai smulkiai supjaustomi ir suberiami į mėsą. Taip pat dedamas piene išmirkytas ir nuspaustas batonas, įmušami kiaušiniai ir suberiami prieskoniai. Viskas išminkoma.

Daromi ovalo formos maltinukai, apvoliojami džiuvėsėliuose, dedami į kepimo skardą ir įpilama pora šaukštų aliejaus. Kepama iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskrus.

 

 

Komentavimas užrakintas.