Meduolių – bananų tortas
Jums reikės:
- 800g. meduolių
- 8 vidutinio dydžio bananų
Pertepimui:
- 2 didelių indelių riebios grietinės
- 1 stiklinės cukraus
- Citrinos
- Apelsino
Grietinę ištrinti su cukrumi. Iš apelsino ir citrinos išspausti sultis ir jas supilti į grietinę. Permaišyti. Jeigu atrodys, kad kremas per skystas, tada galima įdėti truputį želatinos.
Meduolius supjaustyti nestorais griežinėliais ir jais iškloti torto formos dugną. Tada supjaustyti bananus griežinėliais ir sudėti ant meduolių. Ant jų pilti paruoštą grietinę, o ant grietinės vėl dėti meduolius, bananus ir t.t. Ir tai pakartoti kelis kartus.
Viršų puošti trupintais arba tarkuotais meduoliais.
Paruoštą tortą dėti į šaldytuvą pusei paros.