„Chanuman” – Kaukazietiškas patiekalas

„Chanuman” – Kaukazietiškas patiekalas

Mielinė tešla:

  • 1 kiaušinis
  • 100ml šilto vandens
  • 300g miltų
  • 5g sausų mielių
  • Truputis druskos

Įdaras:

  • 300g maltos žalios mėsos
  • Nedidelis svogūnas
  • Druskos
  • Pusė arbatinio šaukštelio pipirų.

Įdarui svogūnas supjaustomas smulkiai. Sumaišoma su mėsa. Sudedame druską ir pipirus. Pipirų negailėkite, nes įdaras turi būti aštrus.

Padaroma mielinė tešla: Kiaušinis išplakamas su druska ir vandeniu. Po truputį pilami miltai su mielėmis. Išminkoma. Tešla pastatoma šiltai pusei valandos, kad pakiltų. Iš pakilusios tešlos iškočiojame ploną stačiakampį ir jį plonu sluoksniu aptepame mėsos įdaru. Tada susukame vyniotinį ir paliekame ant stalo, kad pakiltų.

”Chanuman” gamyba

Verdame garuose apie 40 minučių.
Valgoma su grietinės – česnako padažu.

 

Atsakyti

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*