Dvispalvis keksas

Dvispalvis keksas

Jums reikės:

  • 3 kiaušinių
  • 1 stiklinės cukraus
  • 3 šaukštų pieno
  • Pusės stiklinės aliejaus
  • 2 stiklinės miltų
  • 1 šaukšto vanilinio cukraus
  • 1 šaukštelio kepimo miltelių
  • 2 šaukštų kakavos

Kiaušinius išplakite su cukrumi. Įpilkite pieną, aliejų, suberkite miltus ir kepimo miltelius. Tešla turi būti grietinės tirštumo. Ją padalinkite i dvi dalis: į vieną dalį suberkite kakavą, o į kitą dalį sudėkite vanilinį cukrų.
Kepimo formą patepkite aliejumi ir pirmiausia supilkite rudą tešlą, o ant viršaus – baltą.
Kepti 40 minučių 180C temperatūroje.

 

Atsakyti

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

*