Keksas

Keksas

Keksas

Jums reikės:

  • 4 kiaušinių
  • 1 stiklinės cukraus
  • 1 stiklinės aliejaus
  • 4 valgomų šaukštų pieno
  • 300g miltų
  • Po arbatinį šaukštelį vanilinio cukraus ir kepimo miltelių

Kiaušiniai išplakami su paprastu bei vaniliniu cukrumi. Supilamas pienas ir aliejus, viskas išmaišoma. Po truputį beriami miltai kartu su kepimo milteliais. Gerai išsukama.

Pilame į kepimo formą ir kepama 180 C temperatūroje, kol keksas gražiai pagels.
Skanaus!

Spalvotas keksas

P.S. Į pusę tešlos galima įdėti kakavos miltelių ir į formą dėti šaukštą rudos tešlos, poto šaukštą baltos ir t. t. Taip pilant tešlą iškepęs keksas gausis margesnis ir gražesnis.

 

Atsakyti

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

*