Margas sūrio pyragas
Jums reikės:
- 120g sausainių
- 50g tirpinto sviesto
- 150g sūrio „Philadelphia”
- 200ml plakamosios grietinėlės
- 150g pieniško arba juodo šokolado
- 2 šaukštų kondensuoto pieno „Rududu”
Smulkiai sumaltus sausainius sumaišyti su tirpintu sviestu. Sudėti į apvalią (apie 18cm skersmens) torto formą, gerai suspausti ir padėti į šaldytuvą, kol paruošime kremą.
Grietinėlę gerai išplakti ir atsargiai sumaišyti su sūriu. Masę padalinti į 2 dalis. Vieną dalį sumaišyti su pašildytu „Rududu”, o kitą – su tirpintu šokoladu.
Į formą, šaukštu pakaitomis dėti abu kremus. Kai visas kremas bus sudėtas, peiliu padaryti įvairias formas.
Dėti į šaldytuvą nakčiai. Valgomas kitą dieną.
1 komentaras