Margas sūrio pyragas

Margas sūrio pyragas

Jums reikės:

  • 120g sausainių
  • 50g tirpinto sviesto
  • 150g sūrio „Philadelphia”
  • 200ml plakamosios grietinėlės
  • 150g pieniško arba juodo šokolado
  • 2 šaukštų kondensuoto pieno „Rududu”

Smulkiai sumaltus  sausainius sumaišyti su tirpintu sviestu. Sudėti į apvalią (apie 18cm  skersmens) torto formą,  gerai suspausti ir padėti į šaldytuvą, kol paruošime kremą.

Grietinėlę gerai išplakti ir atsargiai sumaišyti su sūriu. Masę padalinti į 2 dalis. Vieną dalį sumaišyti su pašildytu „Rududu”, o kitą – su tirpintu šokoladu.

Į formą, šaukštu pakaitomis dėti abu kremus. Kai visas kremas bus sudėtas, peiliu padaryti įvairias formas.

Dėti į šaldytuvą nakčiai. Valgomas kitą dieną.

 

1 komentaras

Atsakyti

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*