Marinuoti kopūstai

Marinuoti kopūstai

Jums reikės:

  • 4kg kopūstų
  • 500g morkų
  • Stiklinės aliejaus
  • 250ml pomidorų padažo
  • 150ml acto
  • 0,5 stiklinės cukraus
  • 2 šaukštų druskos
  • Lapelių, pipirų


Kopūstus supjaustome, o morkas sutarkuojame.
Tada kopūstus ir morkas sudedame į didelį puodą. Ant viršaus suberiame visus prieskonius, actą, aliejų ir pomidorų padažą. Salotas išmaišome ir paliekame pastovėti apie parą laiko.

Praėjus parai, kopūstus paverdame apie 3 minutes (ne pakaitiname, bet paverdame). Dedame į stiklainius ir sandariai uždarome.

P.S.Aliejaus galima dėti ir mažiau.

 

Atsakyti

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

*