Greita lazanija
Jums reikės:
- Lazanijos lakštų
- 300g. maltos kiaulienos
- 2 česnako skiltelių
- 3 valgomų šaukštų pomidorų padažo
- Druskos, pipirų
Užpilui:
- 300g. fermentinio sūrio
- 1 stiklinės pieno
- 2 kiaušinių
- 2 valgomų šaukštų majonezo
Mėsą pakepiam su prieskoniais, smulkintomis česnako skiltelėmis ir pomidorų padažu.
Sūrį sutarkuojame ir sumaišome su kiaušiniais, pienu ir majonezu.
Kepimo indą ištiesiame kepimo popieriumi ir dedame lazanijos lakštą. Ant jo uždedame nestorą sluoksnį mėsos įdaro ir ant viršaus užpilame dalį pieno ir sūrio masės, poto dedame vėl lazaniją, mėsą, padažą ir t. t. sluoksniuojame.
Viršutinis sluoksnis turi būti lazanija, užpilta pieno ir sūrio mase.
Kepti 180C temperatūroje apie 1 valandą.