Greitas ir sotus apkepas

Greitas ir sotus apkepas

Jums reikės:

  • 500g. sluoksniuotos bemielės tešlos
  • 400g. maltos mėsos
  • Mėsos apkepas

  • 1 didelis svogūnas
  • 1 paprika
  • Nedidelis gabalėlis moliūgo
  • 2 kiaušiniai
  • Pusė stiklinės grietinės
  • Prieskonių mėsai
  • Pusė arbatinio šaukštelio druskos


Tešla iškloti formos dugną ir šonus. Svogūną supjaustyti smulkiai ir kartu su mėsa bei prieskoniais pakepinti keptuvėje apie 5 minutes. Poto viską supilti ant tešlos. Moliūgą supjaustyti nedideliais gabalėliais, o papriką – juostelėmis. Viską užberti ant mėsos. Kiaušinius suplakti su grietine ir gražiai užpilti ant viršaus. Apkepą reikia kepti 180 C temperatūroje 30 – 40 minučių. Skanaus…

 

Atsakyti

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*