Greitas ir sotus apkepas
Jums reikės:
- 500g. sluoksniuotos bemielės tešlos
- 400g. maltos mėsos
- 1 didelis svogūnas
- 1 paprika
- Nedidelis gabalėlis moliūgo
- 2 kiaušiniai
- Pusė stiklinės grietinės
- Prieskonių mėsai
- Pusė arbatinio šaukštelio druskos
Tešla iškloti formos dugną ir šonus. Svogūną supjaustyti smulkiai ir kartu su mėsa bei prieskoniais pakepinti keptuvėje apie 5 minutes. Poto viską supilti ant tešlos. Moliūgą supjaustyti nedideliais gabalėliais, o papriką – juostelėmis. Viską užberti ant mėsos. Kiaušinius suplakti su grietine ir gražiai užpilti ant viršaus. Apkepą reikia kepti 180 C temperatūroje 30 – 40 minučių. Skanaus…