
Kepta kiaulės karka
Jums reikės:
- Šviežios karkos
- Druskos, pipirų
- 4 česnako skiltelių
- Pusės valgomo šaukšto medaus
- 2 arbatinių šaukštelių aštrių garstyčių
- 2 valgomų šaukštų sojos padažo
Karką įtrinti druska, pipirais ir dviem trintomis česnako skiltelėmis. Taip paruoštą, rekomenduojama palikti marinuotis per naktį. Išsimarinavusią dėti į puodą ir virti tol, kol karka šiek tiek suminkštės.
Likusias 2 česnako skilteles sutrinti ir sumaišyti su medumi, garstyčiomis ir sojų padažu. Šia mase aptepti išvirusią karką.

Kepta kiaulės karka
Tada dėti į kepimo rankovę ir kepti 200C temperatūroje apie 40 minučių. Poto rankovę prapjauti ir dar pakepti tol, kol karka gražiai apskrus.
P.S.Skanu valgyti kartu su bulvėmis, keptomis toje pačioje rankovėje.