Kepta kiaulės karka

Kepta kiaulės karka

Jums reikės:

  • Šviežios karkos
  • Druskos, pipirų
  • 4 česnako skiltelių
  • Pusės valgomo šaukšto medaus
  • 2 arbatinių šaukštelių aštrių garstyčių
  • 2 valgomų šaukštų sojos padažo

Karką įtrinti druska, pipirais ir dviem trintomis česnako skiltelėmis. Taip paruoštą, rekomenduojama palikti marinuotis per naktį. Išsimarinavusią dėti į puodą ir virti tol, kol karka šiek tiek suminkštės.

Likusias 2 česnako skilteles sutrinti ir sumaišyti su medumi, garstyčiomis ir sojų padažu. Šia mase aptepti išvirusią karką.

Kepta kiaulės karka

Tada dėti į kepimo rankovę ir kepti 200C temperatūroje apie 40 minučių. Poto rankovę prapjauti ir dar pakepti tol, kol karka gražiai apskrus.

P.S.Skanu valgyti kartu su bulvėmis, keptomis toje pačioje rankovėje.

 

Atsakyti

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*