Maltos mėsos kepsneliai su sūriu

Maltos mėsos kepsneliai su sūriu

Maltos mėsos kepsneliai su sūriu

Jums reikės:

  • 0,5 kg maltos kiaulienos
  • 2 kiaušinių
  • 0,5 stiklinės maltų džiuvėsėlių
  • 2 šaukštų grietinės
  • 2 didelių svogūnų
  • 200g. fermentinio sūrio
  • Druskos, pipirų
  • Kelių šaukštų majonezo

Į mėsą įmušami kiaušiniai, pilami džiuvėsėliai, dedama grietinė ir prieskoniai. Svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami aliejuje. Iš mėsos daromi delno dydžio kepsneliai ir dedami į gerai aliejumi pateptą skardą. Ant jų uždedame keptus svogūnus, o ant viršaus aptepame majonezu. Dedame į orkaitę ir kepame 180C temperatūroje 30 minučių.
Poto ant kiekvieno kepsnelio užtarkuojame sūrio ir baigiam kepti kol sūris gražiai apskrus.

 

Atsakyti

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*