Maltos mėsos kepsneliai su sūriu
Jums reikės:
- 0,5 kg maltos kiaulienos
- 2 kiaušinių
- 0,5 stiklinės maltų džiuvėsėlių
- 2 šaukštų grietinės
- 2 didelių svogūnų
- 200g. fermentinio sūrio
- Druskos, pipirų
- Kelių šaukštų majonezo
Į mėsą įmušami kiaušiniai, pilami džiuvėsėliai, dedama grietinė ir prieskoniai. Svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami aliejuje. Iš mėsos daromi delno dydžio kepsneliai ir dedami į gerai aliejumi pateptą skardą. Ant jų uždedame keptus svogūnus, o ant viršaus aptepame majonezu. Dedame į orkaitę ir kepame 180C temperatūroje 30 minučių.
Poto ant kiekvieno kepsnelio užtarkuojame sūrio ir baigiam kepti kol sūris gražiai apskrus.