Mėsos kukuliai su kinietišku padažu

Mėsos kukuliai su kinietišku padažu

Jums reikės:

  • 0,5kg maltos kiaulienos
  • 1 kiaušinio
  • 3 raudonų paprikų
  • 3 pomidorų
  • 3 morkų
  • 5 valgomųjų šaukštų pomidorų padažo
  • 3 valgomųjų šaukštų sojų padažo
  • 1 valgomojo šaukšto medaus
  • Pipirų, druskos, kiaulienos prieskonių

Į mėsą sudedami prieskoniai, druska, pipirai ir įmušamas kiaušinis. Šlapiomis rankomis daromi nedideli kukuliai ir iš abiejų pusių gerai apkepami keptuvėje.

Paprikos supjaustomos nedidelėmis juostelėmis, o pomidorai ir morkos – nedideliais griežinėliais. Tada daržovės dedamos į puodą, užpilamos stikline vandens ir troškinamos tol, kol suminkštės.

Ant daržovių sudedami mėsos kukuliai, pomidorų padažas, sojų padažas, medus, ir dar troškinama 10-15 minučių.
Valgoma su virtais ryžiais.

 

Atsakyti

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

*