Mėsos maltinukai su įdaru

Mėsos maltinukai su įdaru

Jums reikės:

  • Kiaulienos faršo ( su visais savo mėgstamais prieskoniais )
  • „Medžiotojų“ dešrelių
  • Plonai pjaustyto fermentinio sūrio
  • Šalto rūkymo plonų šoninės gabalėlių

Faršą pasiruoškite taip kaip ruošiate gaminti kotletus.

Kiekvieną dešrelę supjaustykite į 3 dalis ir jas apvyniokite sūriu.

Sūriu apvyniotos dešrelės

Sūriu apvyniotos dešrelės

Ant viršaus apdėkite maltą mėsą ir apvyniokite rūkyta šonine.

Paruošti kepimui maltinukai

Paruošti kepimui maltinukai

Kepkite iki 200C įkaitintoje orkaitėje, kol maltinukai gražiai apskrus.

 

Atsakyti

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*