Vištos krūtinėlė su česnakiniu padažu
Jums reikės:
- Krūtinėlės
- 6 bulvių
- Prieskonių paukštienai
- Prieskonių bulvėms
Padažui:
- 2 valgomųjų šaukštų pomidorų padažo
- 5 valgomųjų šaukštų majonezo
- 2 marinuotų agurkų
- 2 skiltelių česnako
Krūtinėlę supjaustyti nedideliais gabalėliais, užberti prieskoniais ir palikti, kol paruošime bulves: jas supjaustyti šiaudeliais ir apiberti prieskoniais.
Bulves ir mėsą padalyti į 3 dalis.
Ant folijos dėti 1/3 dalį bulvių , 1/3 dalį mėsos, o ant viršaus vieną šaukštą majonezo ir suvyniojame. Taip padarome visas tris porcijas.
Dedame į skardą ir įpilame vandens (nedaugiau kaip 1-2 cm). Kepti 200C temperatūroje apie 1val 30min.
Valgome su padažu: agurkus ir česnakus supjaustyti kiek įmanoma smulkiau. Viską sumaišyti su likusiu majonezu ir pomidorų padažu.