Sausainiai su baltuoju vynu

Sausainiai su baltuoju vynu

Jums reikės:

  • Pusės arbatinio šaukštelio anyžių sėklų
  • 500g miltų
  • 8g sausų mielių
  • 130ml aliejaus
  • 140ml balto vyno
  • 200g cukraus

Anyžius užpilti vynu ir truputį pakaitinti (tik neužvirti).
Miltus, mieles ir 150 g. cukraus sumaišyti. Supilti atvėsintą vyną su aliejumi ir tešlą suminkyti.

Sausainiai su baltuoju vynu

Iš tešlos formuoti 1,5cm storio ir 15cm ilgio „dešreles”, jų galus sujungti ir padaryti nedidelius riestainiukus. Jų viršų padažyti į likusį cukrų. Dėti į kepimo popieriumi ištiestą skardą ir 15 – 20 min. palaikyti šiltoje orkaitėje, kad sausainiukai truputį pakiltų ir poto kepti 180C temperatūroje apie 25 – 30 minučių.

 

Atsakyti

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*