Trapios gėlytės

Trapios gėlytės

Jums reikės:

  • 1 kiaušinio
  • 1 stiklinės pieno
  • 1 stiklinės vandens
  • 1 stiklinės miltų
  • Trupučio druskos
  • Aliejaus virimui


Iš nurodytų produktų pasidarome tešlą.
(Tešla turi būti skysta, panašiai kaip lietinių blynų.)

Puode labai gerai įkaitiname aliejų. Tada dedame gėlytės formą į karštą aliejų ir palaukiame, kol forma gerai įkais.

Įkaitusią formą greitai kišame į tešlą ( iki pusės gėlytės formelės, tada gėlytė labai gerai nusiims nuo formos) ir poto labai greitai dedame į verdantį aliejų. Verdame kol gražiai pagels.

Išvirusiais gėlytes apiberiame cukraus pudra.

 

Atsakyti

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

*