Varškės cepelinai

Varškės cepelinai

Jums reikės:

  • 2 pak. varškės
  • 2 kiaušinių
  • 6 – 7 valgomų šaukštų krakmolo
  • Pusės arbatinio šaukštelio druskos

Įdarui:

  • 300g maltos kiaulienos
  • 1 svogūno
  • Druskos, pipirų

Iš varškės, kiaušinių, krakmolo ir druskos pasidarome tešlą. Tešla turi lipti prie rankų, nes jeigu įdėsite daugiau krakmolo, tai cepelinai gausis kieti ir neskanūs.

Į mėsą suberiame smulkiai pjaustytą svogūną, pipirus ir druską.
Šlapiomis rankomis formuojame nedidelius cepelinus ir dedame į verdantį, pasūdintą vandenį. Verdame 30-40 minučių.

Varškės cepelinai

Valgome su grietine arba svogūnų ir spirgučių padažu.

 

Atsakyti

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*